onsdag 17 oktober 2012

Tillfälliga e-post och deras användning

Är du trött på att registrera dig med en webbplats och att behöva ge ut din e-post? Tja du behöver inte längre. Jag kommer att diskutera orsakerna till att ha en tillfällig e-post och var du hittar en. Jag antar ni alla har haft skräppost och om du är som jag du har spammad till nära döden från olika webbplatser. Din information samlas på nätet och ibland säljs till olika företag och människor så att de kan erbjuda att sälja dig något och så att de kan annonsera i din e-postadress. Om du någonsin har registrerat dig med något på nätet som är gratis eller påstår sig vara och strax efteråt du börjar hitta din inkorg översvämmas med skräppost och reklam detta är för dig.
Att ett företag du registrerade dig med gav din information till ett annat företag och sedan de gav eller sålde den till en annan. Även anonymitet kommer in i bilden om du inte vill att varje spam och reklam i världen veta din e-post och vem du är. Så för att göra det så det inte händer du skulle ge en tillfällig e-post till dem på att registrera dig eller bara använda det när de ber om en e-post. Det kommer inte vara din personliga e-post och du behöver inte oroa dig för spam. Det som är bra tillfällig e-post är att du oftast kan göra det upp längs vägen. Tänk bara på att du kan behöva komma ihåg den för framtida bruk.
Så när den avger ett mail du skulle ge bobsemail@mailinator.com.Nu the@mailinator.com är den tillfälliga e-postadressen tjänst. Allt du behöver göra är att gå till mailinator.com och skriv i rutan "bobsemail" och det kommer att dra upp din e-post. Det finns många av dessa tjänster och vissa är så välkänt att webbplatser inte kommer att acceptera e-postmeddelanden med det formatet. Så det bästa sättet att använda detta är vet några som du kan använda. Vissa av dessa tjänster och vanligtvis de flesta av dem bort e-post efter en tidsperiod. Använd din fantasi när man tänker på ett mail att ge och du kommer att ha ändlösa e-postkonton som aldrig ger ut personlig information om dig och aldrig få dig spam till döds. Använd dessa och du kommer att vara ännu mer omöjliga att spåra. Här är en lista över mina personliga favorit tillfälliga e-posttjänster:
Mailinator.com
Tempinbox.com
Mytrashmail.com
Mailexpire.com
Maileater.comDet finns många fler, bara göra en Google-sökning på "tillfälliga e" och du hittar en lista över olika tjänster som du kan använda beroende på dina önskemål.


>källa: http://untraceableman.blogspot.se/
Skicka en kommentar