måndag 1 oktober 2012

Öka din wifi signalen Genom att bara använda en ölburk
 


 
Genom Jerry James Sten
Ons Sep 7, 2011 6:21 ET


Bilder tillstånd av den Gräslök

Jag älskar en bra hacka, speciellt en som kräver att jag kasta tillbaka en kall innan handen (eller under). Denna enkla wifi uppsving faktiskt har visat sig öka signalstyrkan med minst 2 till 4 bar. Och, ja, jag dricker det.
Dessa instruktioner kom till oss via wikiHow och vi tror att de är absolut värt att kolla in. Men här är den viktigaste frågan: vilken typ av öl kommer du att använda?
LÄS MER: Inkräktare Varning: Hemlagad Robot kan skjuta 1.000 varv per minut (Video)
För detta projekt du kommer att behöva sax, en mattkniv, en del självhäftande kitt och en tom ölburk. Mer än en tom öl kan accepteras men inte lura dig själv, behöver routern bara en.


Det första steget är att tvätta din tomma öl kan, om inte naturligtvis sagt öl är en burk Pabst Blue Ribbon. Om det är PBR, omgående gå dricka en bättre öl. Du borde verkligen skämmas.
När kan har torkat, kommer du vill ta bort det är dragfliken.
LÄS MER: järnåldern Öl-Making Operation Upptäckt
Utför endast detta nästa steg om du inte har druckit. Använda brukskniv, såg från botten av burken. Chansen är din burk inte kommer att ha en röd streckad linje. Om du ser en, lägg ner kniven ... du har haft för mycket öl.


Du kommer att märka i steget att burken är dragfliken har återvänt. Uppenbarligen finns det bara två möjliga orsaker till detta. Ett, är du riktigt full och du aldrig bort fliken i första hand. Eller-de mer troliga svaret-ölburkar kan regenerera sig själva.
LÄS MER: Oktoberfest Vetenskap: Bakterier Mask Öl Stench


Det är upploppet! Du behöver bara ansluta din modded ölburk till wifi routern. Förhoppningsvis inga andra delar av den kan ha faktiskt odlas tillbaka. Du har nu öl-fi!
Så, vad slags öl du använder?
Följ mig @ jerryjamesstone eller vän mig på Facebook .
Skicka en kommentar