onsdag 17 oktober 2012

Gratis skräppostfilter för Outlook / Express, Thunderbird, Windows Live Mail och Windows Mail

Gratis skräppostfilter för Outlook / Express, Thunderbird, Windows Live Mailoch Windows Mail. SPAMfighter är ett kostnadsfritt verktyg för Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail och Thunderbird som automatiskt filtrerar bort irriterande skräppost. Installera SPAMfighter redan idag och bli av med din oönskade skräppost för gott.

Så fort ett nytt e-postmeddelande anländer till ditt e-postprogram kommer det automatiskt att testas mot SPAMfighters filter. Visar det sig vara skräppost hamnar meddelandet direkt i din skräppostmapp. Skulle du få ett skräppostmeddelande som programmet inte känner igen kan du med ett enkelt klick blockera meddelandet och på så sätt hjälpa de 8.176.862 andra SPAMfighter-användarna i 232 länder världen över att slippa få meddelandet.

Ladda ner nu!

Ladda ner SPAMfighter gratis!
Perfekt integrerad med Microsoft Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail (POP3) och Thunderbird.
SPAMfighter Standard är helt gratis för privatanvändare.

Funktioner:

  • Programmet har en prisbelönt teknik för blockering av skräppost.
  • Skyddar alla e-postkonton på din dator.
  • Skyddar mot s.k. phishing, identitetsstölder och andra e-postbedrägerier.
  • Garanterat helt privat - ingen kan se dina e-postmeddelanden.
  • Svartlistar domäner och e-postadresser.
  • Användaren kan enkelt rapportera in skräppost med ett enda klick.
  • Unikt språkfilter som kan stoppa e-post på speciella språk.
  • Svenska, Engelska, Tyska, Spanska, Kinesiska, Franska, Italienska, Grekiska, Holländska, Norska, Finska, Ryska, Bulgariska, Japanska, Portugisiska, Polska, Tjeckiska, Thailändska, Turkiska, Vietnamesiska och Danska.
Utmärkelser och priser

Jämför funktionerna


SPAMfighter Standard
SPAMfighter PRO
Automatiskt skydd av legitim e-post som innebär att inga viktiga mejl kan försvinna.
Alla meddelanden du inte vill blockera lär sig SPAMfighter att tillåta, d.v.s all e-post från dessa avsändare räknas som säker och kommer att tillåtas. Eftersom programmet snabbt lär sig detta behöver du inte ora dig för att viktig e-post ska filtreras bort eller försvinna.
Skyddar alla e-postkonton på din dator.
Det finns inga begränsningar för hur många konton du kan skydda på din dator. SPAMfighter skyddar alla användare, även om det finns flera konton med olika inloggningsuppgifter på din dator.
Svartlistar domäner och e-postadresser.
SPAMfighter ger dig full kontroll över hur ditt filter ska fungera för att möta dina specifika behov. Du kan lätt svartlista irriterande domäner eller adresser för att vara säker på att aldrig få någon e-post från dessa avsändare igen
Gratis automatisk uppdatering
Gratis automatisk uppdatering
Användaren kan enkelt rapportera in skräppost med ett enda klick.
Hämnas direkt på de som skickar skräppost till dig genom att klicka på "blockera". Då kommer meddelandet att sorteras som skräppost för ALLA andra SPAMfighter-användare världen över och du kommer då att vara en del i kampen för att motarbeta den olagliga verksamhet som avsändarna till skräpposten bedriver.
Automatisk hantering av vitlistning.
Inga manuella nyckelordsfilter eller andra regler behöver justeras när du anvädner SPAMfighter. Installera bara SPAMfighter och tänk inte mer på det. SPAMfighter kommer automatiskt att träna upp ditt filter så att det är högeffektivt!
Skyddar mot försök till phishing, identitetsstölder och andra e-postbedrägerier.
Skyddar mot försök till phishing, identitetsstölder och andra e-postbedrägerier.
Användargränssnitt på olika språk
Svenska, Engelska, Tyska, Spanska, Kinesiska, Franska, Italienska, Grekiska, Holländska, Norska, Finska, Ryska, Bulgariska, Portugisiska, Japanska, Vietnamesiska och Danska.
Rätten att använda SPAMfighter i ett företag eller en organisation.
Med SPAMfighter Pro kan du använda SPAMfighters prisvärda och effektiva filter på en företagsdator eller inom en organisation. Genom att köpa SPAMfighter Pro får du bort meddelandet från SPAMfighter som finns längst ner i alla utgående e-postmeddelanden som visar att du använder den fria och icke-kommersiella verison av SPAMfighter.
Unikt språkfilter som kan stoppa e-post på speciella språk.
SPAMfighter Pro har ett unikt inbyggt språkfilter som gör det möjligt för dig att filtrera bort e-post som är skriven på ett speciellt språk. Hur ofta har du inte fått skräppost skrivet på ett språk du aldrig kommunicerar på? SPAMfighter har utvecklat en unik språkmodul som även är lätt att ställa in och effektivt filtrerar bort e-post på det språk du väljer. Du kan välja mellan 18 olika språk att blockera.
Möjlighet att flytta verktygsfältet i Microsoft Outlook.
SPAMfighter Pro ger dig en ökad flexibilitet genom att göra det möjligt för dig att flytta vertygsfältet i Microsoft Outlook.
Gratis telefonsupport eller garanterat mejlsvar inom 24h.
Som SPAMfighter Pro-kund har du tillgång till fri telefonsupport under vardagarmåndag till fredag mellan klockan 10-17 (CET).
Obegränsat antal svart- och vitlistningar.
Genom att svart- eller vitlista en e-postadress eller domän kan du vara säker på att aldrig få några meddelanden från den adressen (svartlista) - eller garantera att alla meddelanden hamnar direkt i din inkorg (vitlista).
Möjlighet att ta bort SPAMfighter-signaturen längst ner i din utgående e-post.
Den kostnadsfria varianten "SPAMfighter Standard" har ett diskret meddelande längst ner i all utgående e-post där det står att användaren använder SPAMfighter som är ett verktyg för att filtrera bort skräppost. Det står även hur många skräppostmeddelanden som filtrerats bort och en länk till SPAMfighter.
Helt reklamfri e-postklient.
Verktygsfältet i "SPAMfighter Standard" innehåller en liten ruta där olika småreklammeddelanden visas. Som användare av SPAMfighter Pro slipper du reklamen.
Pris (inkluderar alla uppgraderingar och support)

Gratis
200,00 Skr

Ladda ner SPAMfighter gratis!

När du börjar använda SPAMfighter kommer du att slippa skräpposten med en gång. Skulle du få något enstaka skräppostmeddelande kan du enkelt rapportera in det och på så vis hjälpa andra SPAMfighter-användare att slippa få meddelandet.
SPAMfighter Standard är helt gratis för privatanvändare.
Utmärkelser

Ladda ner nu!

Ladda ner SPAMfighter gratis!
Microsoft Gold Certified Partner
Det finns två versioner av SPAMfighter:
SPAMfighter Standard
Detta program är helt gratis och kan användas av privatpersoner och skolor. Längst ner i ditt e-postprogram visas en kort textremsa och dina utgående meddelanden kommer att att ha texten: "Jag är skyddad av SPAMfighter". SPAMfighter Standard saknar språkfiltrerings-verktyget som Pro-versionen innehåller.
SPAMfighter PRO
Detta är programmet du laddar ner och provar gratis i 30 dagar. Efter provtiden kan du välja att betala endast 200,00 Skr och behålla Pro-versionen, annars blir du automatiskt nedgraderad till gratisversionen SPAMfighter Standard. SPAMfighter Pro kan användas av företag och kommersiella verksamheter och ger dig tillgång till bättre skydd. Läs mer här.
Skicka en kommentar