onsdag 17 oktober 2012

Hur du höja Serotonin brist

© 2012 Annorlunda familjen
maj 12, 2012
  Hormoner och hälsa

Serotonin nivåer styra kroppens förmåga att sova, att undertrycka kolhydrater Bromsspår och att reglera humör av depression. Många människor, särskilt kvinnor, drabbas av låga serotonin nivåer. Det finns flera saker man kan göra för att höja serotonin brist. Följ stegen nedan för att höja serotonin brist.
Svårighet: lätt

Instruktioner

  1. Fråga en läkare om SSRI antidepressiva läkemedel. Antidepressiva läkemedel SSRI (selektiva serotonin reuptake inhibitors) är ett effektivt sätt att höja serotonin brist; du behöver dock ett recept från din läkare eller psykiater. SSRI antidepressiva arbeta för att höja serotonin. SSRI antidepressiva har också flera biverkningar. Prata med din läkare om SSRI antidepressiva läkemedel att hitta en som fungerar väl för dig. Vanligtvis tar det några veckor innan du kommer att märka en förändring i ditt humörmeddelande sovande mönster och kolhydrater Bromsspår.
  2. Börja meditera att öka serotonin nivåer. Hitta en tyst plats varje dag och föreställa sig själv i en fredlig plats. Om du hittar en plats att meditera i naturen som stranden eller en park, blir det lättare att höja serotonin brist. Fokusera på bön och positiva visualisering som hjälper dig att slappna av. Bedriver favorit hobby är en typ av meditation som hjälper också slappna av och höja serotonin brist. Lyssna på lugnande musik. Kontrollera din miljö är ren och organiserade; Det är lättare att meditera i en ren miljö.
  3. Sitt utanför i solen för n/a minuter för att höja serotonin brist på morgonen. Hålla ögonen stängda. Inte bära solglasögon. Många människor har rapporterat känsla bättre efter att ha tillbringat ett par minuter varje dag i solen.
  4. Ta tryptofan tillägg till ökad serotonin nivåer. Kroppen inte kan tillverka sin egen tryptofan. I kroppen omvandlas tryptofan till 5-HTP som i sin tur omvandlas till serotonin. Om du inte köper tryptofan kosttillskott, äter livsmedel har en hög i tryptofan hela dagen som Turkiet, nötter, brunt ris och fisk.
  5. Få en god natts sömn för att höja serotonin brist. De flesta människor behöver mellan sju och elva timmar sömn varje natt att höja serotonin.

Tips & varningar

Kontrollera alltid med läkare innan någon vitaminet eller mineralet kosttillskott.

Inkommande söktermer:

  • serotoninbrist (3)

Relaterade artiklar:

Skicka en kommentar