tisdag 31 juli 2012

Har du upplevt auran?

Ordet aura betyder utstrålning men i själva verket så är auran så oändligt mycket mer än bara en utstrålning från kroppen.
När man pratar om auror så tänker sig de flesta ett skikt runt kroppen som bara är en massa fina färger men auran är så mycket mer än just det.
Auran fungerar som ett skyddshölje mellan kroppen och omvärlden.

 En aura är ett energifält som finns omkring allt, även de saker som vi kallar döda t.ex. stenar men även djur och växter har sin aura. Mineralerna har en vit aura, växterna en gyllene och djuren en indigofärgad. Det enda djur som har en lika komplex aura som vi människor är delfinen.
(Fiddurs anmärkning: Vad Caroline Törnqvist här beskriver är förmodligen bara EN av alla aurorna. Att säga att alla djur förutom delfinen har en indigofärgad aura är en grov förenkling i mina ögon.)
Det som skiljer människans aura från de övrigas är att vår aura är så mycket mer komplicerad och den består av många fler olika färger i olika nyanser. Denna komplexitet representerar människans medvetande och alla fysiska, emotionella och andliga funktioner. Auran består av fyra olika skikt. 
  1. Blir du helt slut när du umgås med vissa personer, utan egentlig logisk förklaring? 
  2. Tänker du på en viss färg när du tänker på någon du känner
  3. Har du känt att någon har tittat på dig?
  4. Kan du ibland känna att någon inte alls mår som de ger sken av?
  5. Får vissa ljud, färger eller dofter dig att känna dig bättre eller sämre till mods?
  6. Har du lagt märke till att vissa personer gör dig mer upprymd och ger dig mer energi?
  7. Känns vissa rum skönare att vistas i än andra? Kan du känna skillnad från ett rum till ett annat? Minns du hur olika familjemedlemmars rum kändes olika när du växte upp? 
oavstående är ifrån http://paranormal.se
Skicka en kommentar